Ev yapimi cikolata sosu

Kakao ile çikolata sos nasıl yapılır?

Çikolata Sosu Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Süt, toz şeker, un ve kakaoyu derin bir sos tenceresine alın.
  2. İyice çırptıktan sonra küçük parçalara ayırdığınız bitter çikolata ve tereyağını ekleyin.
  3. Kısık ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  4. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Kolay çikolata sosu nasıl yapılır?

Pratik Çikolata Sosu Yapımı Tarifi Nasıl Yapılır? Süt, kakao, mısır nişastası ve toz şekeri bir tencereye koyalım. kısık ateşte ortalama 5 dakika kadar (kaynayana kadar) pişirelim. Pişirirken karıştıralım ki üstü kabuk tutmasın.

Evde çikolata sosu nasıl yapılır oktay usta?

Önce süt, su, nişasta, kakao ve toz şekeri karıştırın. Şeker eriyinceye kadar iyice çırpın. Daha sonra tencereye alın ve pişirmeye başlayın. Sürekli karıştırarak pişirin.

Çikolata sosu nasıl katılaşır?

Yoğun Kıvamlı Çikolata Sos Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Nişasta, kakao ve şekeri sos tenceresine alın.
  2. Üzerine azar azar süt ilave ederek topak kalmayana dek çırpın.
  3. Ocağı açın orta ateşle sos kıvam alıncaya dek pişirin.
  4. Kıvam alan sosa tereyağını ve çikolatayı da ekleyerek ovaktan alın.

Hazır çikolatadan sos nasıl yapılır?

Çikolata Sosu Tarifi ( Hazır Paket ) Nasıl Yapılır?

  1. Süt hariç tüm malzemeler tencere konup karıştırılır ve sütü eklenip ocağa alınır ve koyulaşıncaya kadar karıştırılarak pişirilir.
  2. 5 dakika içinde hazır oluyor ve soğumaya bırakılıyor.
  3. Eğer soğuyunca koyulmuş ise azar azar süt ekleyebilir.

Evde kakao nasıl yapılır?

  1. 1 su bardağı sütü, 1 su bardağı suyu, 1,5 yemek kaşığı kakaoyu, 4 yemek kaşığı toz şekeri ve 1,5 yemek kaşığı unu bir tencereye alın. …
  2. Ocağın altını açın ve hepsi eriyip malzemeler birbiri ile karışana kadar karıştırıp kaynatın.
  3. Kaynadıktan sonra 1 dakika da ocağın altını kısıp bekleyin ve çikolata sosunuz hazır.

Jan 29, 2020

Hazır paket çikolata sosu nasıl yapılır?

Hazırlanışı:

  1. 500 ml (2,5 su bardağı) soğuk sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin.
  2. El çırpıcısı ile devamlı karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca, ocağı kısın ve karıştırarak 2-3 dakika daha kaynatın.
  3. Ocaktan alıp kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğutun sonra servis için kullanın.

Powered By WordPress | FT Directory Listing